Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International

Код: 502 218

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International
Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International

Код: 502 218

Набір спецій для джину в стилі Bombay Sapphire Hot Rod Distiller International

Вага

250 г

Місце виробництва

Львівська область

Виробник

Hot Rod Distiller International

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

295.08грн

/ шт.

Опис товару

Склад: ялівець, коріандр, корінь дягелю, касія, лакриця, гіркий мигдаль, райські зерна, перець кубеба, цедра лимону, корінь ірису.

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Набір розрахований на отримання 12-15 л. джину методом парової інфузії або 5-8 л. джина методом мацерації (настоювання) в залежності від бажаної інтенсивності ароматів.

На відміну від інших «Бомбеїв», має в своєму складі яванський перець і мелегетське насіння з Африки. Букет складний і яскравий, насичений терпкими нотами ялівцю і цитрусових фруктів, приємно чути відтінки спецій.

Смак достатньо гладкий і збалансований, фруктовий і неймовірно свіжий, витончено звучить мигдаль в союзі з спокусливою лакрицею.

Приготування джина методом парової інфузії за допомогою джин-корзини (Даний метод рекомендується Hot Rod Distiller)

Вам знадобиться:

  • 20 літрів розведеного спирту з міцністю 30%
  • Набір спецій Hot Rod для Джина
  • Джин-корзина Hot Rod

Приготування:

1. Подрібнюємо спеції в ступці (або на блендері). Досить порушити цілісність ягід ялівцю. Не варто надмірно подрібнювати спеції.

2. Засипаємо ретельно перемішані спеції в джин-корзину.

3. Заповнюємо перегінний куб спиртом, попередньо розведеним до міцності 30%.

4. Починаємо перегонку при невеликій температурі, щоб наші спеції прогрівалися поступово і рівномірно.

5. У процесі перегонки стежте за рівнем флегми в джин-корзині. Не допускайте переливу флегми назад в куб. Зливайте вміст джин-корзини в ємність для відходів використовуючи дренажний кран внизу. Дану процедуру можливо знадобиться повторити кілька разів протягом всієї перегонки.

6. Перші 20-50 мл отриманого дистиляту варто зібрати в окрему ємність і відставити убік. Це найбільш гіркі ефірні масла ялівцю.

7. Основна фракція відбирається до тих пір, поки градус в струмені не знизиться до 50%.

8. Надлишок хвостів буде приводити до помутніння джина при розведенні.

9. Розбавляємо наш джин до 42-45 градусів.

10. Готовий напій повинен відпочити тиждень.Більш детальна інструкція по використанню джин-корзини Hot Rod, доступна по додатковому запиту.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu