Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 242

Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 242

Набір спецій для лікеру в стилі Amaretto (1 л) Hot Rod Distiller International

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

Виробник

Hot Rod Distiller International

Місце виробництва

Львівська область

Вага

200 г

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

226.20грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Мигдаль солодкий, абрикосові ядерця, ванілін, гвоздика, запашний перець

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Солодкий італійський лікер. Має темний насичений коричневий колір. У смаку солодкість, мигдальні нотки і легка терпка гірчинка в післясмаку. Його можна пити окремо або використовувати для створення коктейлів і додавати в каву.

Рецепт лікеру в стилі Amaretto

На все вам знадобиться:

  • Пакет спецій Hot Rod для лікеру в стилі Амаретто
  • 1 л алкоголю міцністю 40%
  • 300 грам води
  • 700 грам цукру
  • 6 грам розчинної кави

Мигдаль заливається окропом і настоюється пару хвилин, щоб з нього можна було зняти шкірку.

Очищений мигдаль обсмажується на сухій поверхні до золотистого кольору. У процесі смаження на сковорідку потрібно кинути також гвоздику і запашний перець, щоб вони краще розкрили аромат в настоянці.

Окремо готуємо карамель з цукру і води. Цукор висипається на сковороду, найкраще - тефлонову, до нього додається третина води, суміш прогрівається на повільному вогні до тих пір, поки не придбає коричневий колір і аромат карамелі. Коли це станеться, в сироп вливається інша вода і додається ванілін.

Обсмажений мигдаль, гвоздика, перець, абрикосові ядерця і кориця засипаються в банку і акуратно заливаються гарячим сиропом.

Після того, як вміст банки охолоне, в неї вливається горілка і засипається кава. Все гарненько струшується і відправляється в темне місце на місяць (не більше 6-и тижнів!). Суміш періодично потрібно струшувати.

По закінченню терміну домашній Амаретто фільтрується за допомогою декількох шарів марлі або іншим доступним способом.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu