Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 255

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 255

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Вага

200 г

Місце виробництва

Львівська область

Виробник

Hot Rod Distiller International

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

548.90грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Померанець гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Німецький міцний лікер, настояний на травах. Відноситься до категорії Біттер. Лікер виходить шляхом мацерації 56 компонентів - рослин, коріння і корок. Вважається що Єгермейстер, як і багато інших біттерів, сприяє травленню. Вживається охолодженим в чистому вигляді як дижестив, або в коктейлях.


Приготування


Етап №1 – водний настій

На все Вам знадобиться:

 

Цукор – 0,25 кг.

Сік половины лимона

Вода – 0,75 л.

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №1) 


Вміст пакету №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колір (пів-склянки цукру + 2 ст. ложки води в невеликій каструльці варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).

Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо з водою 1:2.


Етап №2 – виготовлення джину

На все Вам знадобиться:

 

2,5 літрів спирту 70%

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №2) 

 

Робимо настій впродовж 10 днів (можна з дубовою тріскою, для кращої асиміляції процесів), додаємо 1.5 л води і робим перегонку. Відібрати 20 г голів. Відбір «тіла» закінчується на 50% в струмені. Розводимо настоєм з пакету №1 до 50%.


Стадія №3 – трави

На все Вам знадобиться:

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №3) 

Вміст пакету №3 настоювати в мішечку в отриманому джині на протязі 10 діб при щоденному перемішуванні. Потім віджати вміст мішечка. Далі екстракт вводять в купаж.

Стадія №4 – купаж


На 3.5 л готового продукту Вам знадобиться:

 

джин з травами 50% - 2.5 л

чорносмородиновий сік – 350 мл 

мед – 100 мл

водний настій з пакету №1 - до загального об’єму 3.5 л і міцності 35%

дубова тріска – 25 г

 

Всі інгредієнти перемішуємо і витримуємо протягом 2 місяців на дубової трісці.

Для синхронізації екстракту біологічно активних речовин та смако-ароматичного комплексу. Декантуємо, фільтруємо.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu