Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 255

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 255

Набір спецій для Лікеру в стилі Jagermeister (3.5 л) Hot Rod Distiller International

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

Виробник

Hot Rod Distiller International

Місце виробництва

Львівська область

Вага

200 г

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

548.90грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Померанець гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Німецький міцний лікер, настояний на травах. Відноситься до категорії Біттер. Лікер виходить шляхом мацерації 56 компонентів - рослин, коріння і корок. Вважається що Єгермейстер, як і багато інших біттерів, сприяє травленню. Вживається охолодженим в чистому вигляді як дижестив, або в коктейлях.


Приготування


Етап №1 – водний настій

На все Вам знадобиться:

 

Цукор – 0,25 кг.

Сік половины лимона

Вода – 0,75 л.

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №1) 


Вміст пакету №1 заливаємо холодною водою, доводимо до кипіння і кип'ятимо на повільному вогні 40 хвилин. Даємо охолонути під кришкою. Проціджуємо через марлю. У відвар додаємо цукор і доводимо до кипіння, потім додаємо цукровий колір (пів-склянки цукру + 2 ст. ложки води в невеликій каструльці варимо до густого темно-коричневого, карамельного кольору).

Упарюємо цю суміш на третину. Даємо охолонути. Додаємо сік лимона. Переливаємо в герметичний посуд (банку) і даємо настоятися 2 доби. Розбавляємо з водою 1:2.


Етап №2 – виготовлення джину

На все Вам знадобиться:

 

2,5 літрів спирту 70%

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №2) 

 

Робимо настій впродовж 10 днів (можна з дубовою тріскою, для кращої асиміляції процесів), додаємо 1.5 л води і робим перегонку. Відібрати 20 г голів. Відбір «тіла» закінчується на 50% в струмені. Розводимо настоєм з пакету №1 до 50%.


Стадія №3 – трави

На все Вам знадобиться:

Набір спецій для Ликеру в стилі Jagermeister (пакет №3) 

Вміст пакету №3 настоювати в мішечку в отриманому джині на протязі 10 діб при щоденному перемішуванні. Потім віджати вміст мішечка. Далі екстракт вводять в купаж.

Стадія №4 – купаж


На 3.5 л готового продукту Вам знадобиться:

 

джин з травами 50% - 2.5 л

чорносмородиновий сік – 350 мл 

мед – 100 мл

водний настій з пакету №1 - до загального об’єму 3.5 л і міцності 35%

дубова тріска – 25 г

 

Всі інгредієнти перемішуємо і витримуємо протягом 2 місяців на дубової трісці.

Для синхронізації екстракту біологічно активних речовин та смако-ароматичного комплексу. Декантуємо, фільтруємо.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu