Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 243

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 243

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

Виробник

Hot Rod Distiller International

Місце виробництва

Львівська область

Вага

175 г

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

246.61грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Померанець гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Видатний смак вермуту - це сильний гірко-солодкий апельсин. Він дуже складний, в ньому є нотки фруктів, гвоздики і кориці. Це один з найбільш гірких спиртних напоїв, що робить його привабливим.

Рецепт вермуту в стилі Campari

На все вам знадобиться:

  • Пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампари
  • 750 мл алкоголю міцністю 40%
  • 250 мл води
  • 200 грам цукру
  • Харчовий барвник червоний (за бажанням).

У каструлі змішати воду і цукор, підігріваючи на середньому вогні помішувати до повного розчинення цукру. При бажанні в цей момент можна додати барвник. Довести воду до кипіння і проварити сироп 10-15 хвилин, а потім зняти з вогню і дати охолонути. Якщо додавали барвник, то рекомендуємо процідити сироп через кілька шарів марлі і відправити в холодильник на зберігання. Всі інші інгредієнти помістити в банку відповідного об'єму і залити горілкою. Банку щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні витримки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідину пару раз через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частину горілки, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбованим сиропом по смаку, витримати і застосувати за призначенням.

З нашого рецепта ми свідомо виключили харчовий червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu