Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 243

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 243

Набір спецій для вермуту в стилі Campari (1 л) Hot Rod Distiller International

Вага

175 г

Місце виробництва

Львівська область

Виробник

Hot Rod Distiller International

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

246.61грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Померанець гіркий, цедра лимона, гвоздика, дягель, аніс, фенхель, корінь німецького ірису, полин гіркий, майоран, шавлія, чебрець, розмарин, кориця

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Видатний смак вермуту - це сильний гірко-солодкий апельсин. Він дуже складний, в ньому є нотки фруктів, гвоздики і кориці. Це один з найбільш гірких спиртних напоїв, що робить його привабливим.

Рецепт вермуту в стилі Campari

На все вам знадобиться:

  • Пакет спецій Hot Rod для біттера в стилі Кампари
  • 750 мл алкоголю міцністю 40%
  • 250 мл води
  • 200 грам цукру
  • Харчовий барвник червоний (за бажанням).

У каструлі змішати воду і цукор, підігріваючи на середньому вогні помішувати до повного розчинення цукру. При бажанні в цей момент можна додати барвник. Довести воду до кипіння і проварити сироп 10-15 хвилин, а потім зняти з вогню і дати охолонути. Якщо додавали барвник, то рекомендуємо процідити сироп через кілька шарів марлі і відправити в холодильник на зберігання. Всі інші інгредієнти помістити в банку відповідного об'єму і залити горілкою. Банку щільно закрити і залишити при кімнатній температурі на 2-3 дні витримки. Процідити настій через марлю, твердий залишок добре віджати, а потім пропустити рідину пару раз через вату або кавові фільтри. Трави, коріння і прянощі вберуть частину горілки, тому на виході повинно вийти близько 650 мл настою. Залишається лише змішати його з підфарбованим сиропом по смаку, витримати і застосувати за призначенням.

З нашого рецепта ми свідомо виключили харчовий червоний барвник (кармін), який присутній в оригінальному рецепті.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu