Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 241

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 241

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

Виробник

Hot Rod Distiller International

Місце виробництва

Львівська область

Вага

10 г

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

72.88грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Вермут - це вино, приправлене травами і прянощами. Аромати трав, квітів і спецій прекрасно поєднуються зі смаковими нотками свіжих фруктів і м'якою текстурою яка залишає трав'янистий післясмак.

Рецепт вермуту в стилі Martini

Для ароматної основи вам знадобиться:

  • Набір спецій Hot Rod для вермуту в стилі Мартіні
  • 85 мл спирту 95%
  • 25 мл води

Для вермуту вам знадобиться:

  • 0,7л напівсолодкого білого вина
  • 70 грам цукру
  • 50 мл води
  • 50 мл спирту 95%

Трави і спеції замочити в 85 мл спирту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватяний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.

Вермут робимо по тій же схемі, що і в першому рецепті. У вино вливаємо 50 мл спирту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене вино. Туди ж додаємо 8 мл есенції. Пробуємо, коригуємо дозу есенції. Закупорюю і даємо напою відпочити місяць-два.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu