Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 241

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International
Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Код: 502 241

Набір спецій для вермуту в стилі Martini (9 л) Hot Rod Distiller International

Вага

10 г

Місце виробництва

Львівська область

Виробник

Hot Rod Distiller International

Термін зберігання

24 місяці

Умови зберігання

Зберігати в темному місці, t < 20˚C, відносна вологість <75%.

Мінімальна кількість позиції до замовлення

1 шт

72.88грн

/ шт.

Опис товару

Склад: Полин гіркий, кориця, ромашка, ялівець, чорна бузина, кардамон, мускатний горіх, перцева м'ята, деревій, ванілін

Гастрономічне застосування: виготовлення домашніх напоїв

Вермут - це вино, приправлене травами і прянощами. Аромати трав, квітів і спецій прекрасно поєднуються зі смаковими нотками свіжих фруктів і м'якою текстурою яка залишає трав'янистий післясмак.

Рецепт вермуту в стилі Martini

Для ароматної основи вам знадобиться:

  • Набір спецій Hot Rod для вермуту в стилі Мартіні
  • 85 мл спирту 95%
  • 25 мл води

Для вермуту вам знадобиться:

  • 0,7л напівсолодкого білого вина
  • 70 грам цукру
  • 50 мл води
  • 50 мл спирту 95%

Трави і спеції замочити в 85 мл спирту і 25 мл води (кардамон і ягоди ялівцю розчавити). Есенцію настоювати в темному прохолодному місці 2 тижні, періодично перемішувати. Потім настій відціджуємо через 4 шари марлі, віджимаємо трави і фільтруємо есенцію через ватяний фільтр. Даємо постояти їй ще 2 дні.

Вермут робимо по тій же схемі, що і в першому рецепті. У вино вливаємо 50 мл спирту, варимо сироп з 70 г цукру і 50 мл води, сироп охолоджуємо і додаємо в кріплене вино. Туди ж додаємо 8 мл есенції. Пробуємо, коригуємо дозу есенції. Закупорюю і даємо напою відпочити місяць-два.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші спеції та Приправи

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu