Код: 501 197
Код: 501 197
Виробник
Igor's Craft ChocolateМісце виробництва
Київська областьВага
70гТермін зберігання
6 місяців в сухому прохолодному місці110.00грн
/ шт.Для створення свого крафтового шоколаду ми використовуємо тільки кращі какао боби сорту Criollo. Смак кінцевого продукту залежить від того, в якій місцевості боби дозрівали. Після довгих пошуків і експериментів ми відшукали ідеальний варіант - це Criollo з плантації Patanemo в Венесуелі. Ми самі обсмажуємо боби за спеціальною технологією, щоб надати їм легкі горіхові нотки.
Другий інгредієнт - це натуральне масло какао. Завдяки йому шоколад стає повітряним і м'яким, а також набуває насичений аромат. До речі, саме за рахунок масла какао плитка твердне і тане, якщо її нагріти.
Обов'язковий компонент в молочному шоколаді - це, звичайно ж, молоко. Щоб зробити плитку ніжною і корисною, ми використовуємо незбиране сухе молоко. Завдяки продуманій технології виробництва воно зберігає всі корисні властивості свіжого продукту і його багатий смак.
Щоб надати шоколаду солодкість, в рецептурі задіяний нерафінований тростинний цукор. Він солодший, ніж звичний нам буряковий цукор, тому його потрібно зовсім небагато. Крім того, він має в складі безліч вітамінів і володіє тонким ароматом.
І головний компонент - це тахини, паста з сирого кунжуту. Вона має легкий гіркуватий смак, але в поєднанні з іншими інгредієнтами ця гіркота робить шоколад пікантним і підкреслює його ніжні, молочні нотки.
Ми самостійно виконуємо повний цикл виробництва - від обсмажування сирих какао бобів до пакування кожної плитки. Така технологія називається bean to bar і передбачає ретельний контроль всіх етапів. Цей підхід дає відмінні результати - якісний, справжній шоколад з неповторним смаком. У ньому немає барвників, ароматизаторів, лецитину або консервантів, тільки натуральні інгредієнти, вивірена рецептура і любов до своєї справи.
Склад: какао боби сорту Criollo, натуральне какао масло, нерафінований тростинний цукор, сухе незбиране молоко, тахини (паста з сезаму)
або
Зареєструватисяабо
Увійти