Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Код: 501 197

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate
Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Код: 501 197

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Вага

70г

Місце виробництва

Київська область

Виробник

Igor's Craft Chocolate

Термін зберігання

6 місяців в сухому прохолодному місці

110.00грн

/ шт.

Опис товару

Для створення свого крафтового шоколаду ми використовуємо тільки кращі какао боби сорту Criollo. Смак кінцевого продукту залежить від того, в якій місцевості боби дозрівали. Після довгих пошуків і експериментів ми відшукали ідеальний варіант - це Criollo з плантації Patanemo в Венесуелі. Ми самі обсмажуємо боби за спеціальною технологією, щоб надати їм легкі горіхові нотки.

Другий інгредієнт - це натуральне масло какао. Завдяки йому шоколад стає повітряним і м'яким, а також набуває насичений аромат. До речі, саме за рахунок масла какао плитка твердне і тане, якщо її нагріти.

Обов'язковий компонент в молочному шоколаді - це, звичайно ж, молоко. Щоб зробити плитку ніжною і корисною, ми використовуємо незбиране сухе молоко. Завдяки продуманій технології виробництва воно зберігає всі корисні властивості свіжого продукту і його багатий смак.

Щоб надати шоколаду солодкість, в рецептурі задіяний нерафінований тростинний цукор. Він солодший, ніж звичний нам буряковий цукор, тому його потрібно зовсім небагато. Крім того, він має в складі безліч вітамінів і володіє тонким ароматом.

І головний компонент - це тахини, паста з сирого кунжуту. Вона має легкий гіркуватий смак, але в поєднанні з іншими інгредієнтами ця гіркота робить шоколад пікантним і підкреслює його ніжні, молочні нотки.

Ми самостійно виконуємо повний цикл виробництва - від обсмажування сирих какао бобів до пакування кожної плитки. Така технологія називається bean to bar і передбачає ретельний контроль всіх етапів. Цей підхід дає відмінні результати - якісний, справжній шоколад з неповторним смаком. У ньому немає барвників, ароматизаторів, лецитину або консервантів, тільки натуральні інгредієнти, вивірена рецептура і любов до своєї справи.

Склад: какао боби сорту Criollo, натуральне какао масло, нерафінований тростинний цукор, сухе незбиране молоко, тахини (паста з сезаму)


Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші крафтові ласощі

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu