Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Код: 501 197

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate
Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Код: 501 197

Молочний шоколад з тахіні, 43% Igor's Craft Chocolate

Виробник

Igor's Craft Chocolate

Місце виробництва

Київська область

Вага

70г

Термін зберігання

6 місяців в сухому прохолодному місці

110.00грн

/ шт.

Опис товару

Для створення свого крафтового шоколаду ми використовуємо тільки кращі какао боби сорту Criollo. Смак кінцевого продукту залежить від того, в якій місцевості боби дозрівали. Після довгих пошуків і експериментів ми відшукали ідеальний варіант - це Criollo з плантації Patanemo в Венесуелі. Ми самі обсмажуємо боби за спеціальною технологією, щоб надати їм легкі горіхові нотки.

Другий інгредієнт - це натуральне масло какао. Завдяки йому шоколад стає повітряним і м'яким, а також набуває насичений аромат. До речі, саме за рахунок масла какао плитка твердне і тане, якщо її нагріти.

Обов'язковий компонент в молочному шоколаді - це, звичайно ж, молоко. Щоб зробити плитку ніжною і корисною, ми використовуємо незбиране сухе молоко. Завдяки продуманій технології виробництва воно зберігає всі корисні властивості свіжого продукту і його багатий смак.

Щоб надати шоколаду солодкість, в рецептурі задіяний нерафінований тростинний цукор. Він солодший, ніж звичний нам буряковий цукор, тому його потрібно зовсім небагато. Крім того, він має в складі безліч вітамінів і володіє тонким ароматом.

І головний компонент - це тахини, паста з сирого кунжуту. Вона має легкий гіркуватий смак, але в поєднанні з іншими інгредієнтами ця гіркота робить шоколад пікантним і підкреслює його ніжні, молочні нотки.

Ми самостійно виконуємо повний цикл виробництва - від обсмажування сирих какао бобів до пакування кожної плитки. Така технологія називається bean to bar і передбачає ретельний контроль всіх етапів. Цей підхід дає відмінні результати - якісний, справжній шоколад з неповторним смаком. У ньому немає барвників, ароматизаторів, лецитину або консервантів, тільки натуральні інгредієнти, вивірена рецептура і любов до своєї справи.

Склад: какао боби сорту Criollo, натуральне какао масло, нерафінований тростинний цукор, сухе незбиране молоко, тахини (паста з сезаму)


Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші крафтові ласощі

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu