Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product

Код: 501 135

Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product

Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product
Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product
Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product
Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product

Код: 501 135

Балик із свинини, копчений «Класик» 250г ТМ Savin Product

Ваговий товар

Вид

Балик

Сорт

Свинина

Кондиція

Копчена

Місце виробництва

Чернигов. обл

Виробник

Savin Product

Термін зберігання

t не вище 6°С

Умови зберігання

14 днів
Ваговий товар

Вага/об'єм:

100 г

54.00грн

/ 100 г

Опис товару

Балик із свинини - м'ясний делікатес, приготовлений із засоленої, а потім пров'яленої свинини. Як правило, для його виготовлення використовується м'ясо молодих тварин з мінімальним вмістом сполучних, м'язових та жирових тканин. Специфічний спосіб кулінарної обробки надає м'ясу оригінального смаку і аромату.

Балик виготовлений за класичною технологією сирокопченим методом, що дозволяє зберегти всю ніжність м'ясного філе.

Прекрасно підходить для домашніх свят та посиденьок.

Ніжний та нежирний.

До складу входить:

- Фермерська свинина найвищого гатунку

До складу входить:

- Фермерська свинина найвищого гатунку

Використовуються спеції:

- Чорний перець

- Часник

- Гірчиця

- Коріандр

- Перець чилі

- Лавровий лист

- Ялівець

Перед відправкою пакується у вакуумну упаковку.

Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші м'ясні делікатеси

Рекомендовані товари

Кошик замовлень

Ваша покупка буде складатися з декількох посилок, від кожного виробника безпосередньо

Сума всіх замовлень:

грн

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu