Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Сиров'ялена ковбаса "Чорізо" зі свинини з паприкою Local Foodie

Код: 100 167

Сиров'ялена ковбаса "Чорізо" зі свинини з паприкою Local Foodie

Сиров'ялена ковбаса "Чорізо" зі свинини з паприкою Local Foodie
Сиров'ялена ковбаса "Чорізо" зі свинини з паприкою Local Foodie

Код: 100 167

Сиров'ялена ковбаса "Чорізо" зі свинини з паприкою Local Foodie

Ваговий товар

Мінімальна кількість позиції до замовлення

170 г

Виробник

Local Foodie

Місце виробництва

Одеська область

Вага

Вага палички приблизно 170 г

Термін зберігання

Рекомендований термін придатності 2 місяці

Умови зберігання

Після отримання покласти у вакуумній упаковці в холодильник на 4 години. Зберігати в холодильнику при 2-6 градусах в харчовому папері або контейнері. Не зберігайте в плівці.
Ваговий товар

Вага/об'єм:

100 г

70.00грн

/ 100 г

Опис товару

Класика іспанських м'ясних делікатесів. Рецептуру фермери привезли з глибинки Андалусії. рецепт чорізо-соковита свинина з яскраво вираженими нотками прикопченості завдяки копченої паприки.

Ковбаса готується із задньої пісної частини свинини, ферментується в спеціях і червоному сухому вині і млявиться більше 4 тижнів - саме так готують традиційно фермери в Іспанії.

СКЛАД:

  • задня частина фермерської свинини
  • шпик (хребтова частина)
  • копчена паприка
  • кайенский перець
  • часник
  • орегано
  • біле сухе вино
  • ​натуральна черева

Вага палички близько 170 грам

Додаткова інформація:

При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.



Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші копчена ковбаса

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu