Код: 100 167
Код: 100 167
Виробник
Local FoodieМісце виробництва
Одеська областьВага
170 гВага палички приблизно 170 гТермін зберігання
Рекомендований термін придатності 2 місяціУмови зберігання
Після отримання покласти у вакуумній упаковці в холодильник на 4 години. Зберігати в холодильнику при 2-6 градусах в харчовому папері або контейнері. Не зберігайте в плівці.130.00грн
/ шт.Класика іспанських м'ясних делікатесів. Рецептуру фермери привезли з глибинки Андалусії. рецепт чорізо-соковита свинина з яскраво вираженими нотками прикопченості завдяки копченої паприки. Ковбаса готується із задньої пісної частини свинини, ферментується в спеціях і червоному сухому вині і млявиться більше 4 тижнів - саме так готують традиційно фермери в Іспанії.
СКЛАД:
задня частина фермерської свинини
шпик (хребтова частина)
копчена паприка
кайенский перець
часник
орегано
біле сухе вино
натуральна черева
Вага палички близько 170 грам
Додаткова інформація:
При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.
або
Зареєструватисяабо
Увійти