Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Сиров'ялена ковбаса "Перун" з яловичини і свинини Local Foodie

Код: 100 169

Сиров'ялена ковбаса "Перун" з яловичини і свинини Local Foodie

Сиров'ялена ковбаса "Перун" з яловичини і свинини Local Foodie
Сиров'ялена ковбаса "Перун" з яловичини і свинини Local Foodie

Код: 100 169

Сиров'ялена ковбаса "Перун" з яловичини і свинини Local Foodie

Ваговий товар

Мінімальна кількість позиції до замовлення

200 г

Виробник

Local Foodie

Місце виробництва

Одеська область

Вага

Вага палички приблизно 200 г

Термін зберігання

Рекомендований термін придатності 2 місяці

Умови зберігання

Після отримання покласти у вакуумній упаковці в холодильник на 4 години. Зберігати в холодильнику при 2-6 градусах в харчовому папері або контейнері. Не зберігайте в плівці.
Ваговий товар

Вага/об'єм:

100 г

79.00грн

/ 100 г

Опис товару

Авторська сиров'ялена ковбаса фермерів Local Foode. У складі яловичина і трохи свинини.

М'ясо нарізається вручну на досить великі шматочки, ферментується в сухому вині і мелених вручнюмайорані і перці.

Склад лаконічний, спецій небагато, але в цьому секрет. Ковбаса виходить фактурної завдяки шматочках різного розміру, її смак глибокий. Вона м'яка і ароматна.

СКЛАД:

  • яловичина задня частина (60%)
  • свинина задня частина (20%)
  • свинина грудинка (20%)
  • шпик-хребтове сало свинини
  • перець чилі
  • майоран
  • біле сухе вино
  • натуральні черева

Вага палички близько 200 грам

Додаткова інформація:

При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.




Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші копчена ковбаса

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu