Код: 501 489
Код: 501 489
Виробник
Шмат М‘ясаМісце виробництва
Дніпропетровська областьВага
200гТермін зберігання
30 діб від дати фасування, що вказана на упаковціУмови зберігання
зберігати при температурі від + 2° до + 5°130.00грн
/ шт.Що таке Brisket "грудинка по-техаськи"?
Грудинка бріскет (brisket) на грилі – надзвичайно популярна страва в Техасі. Там навіть є своя методика приготування. Для початку м'ясо маринують від доби до 2-х днів. Мариновану грудинку викладають на гриль і млоять при низькій температурі від 6 до 14-ти годин! Щогодини грудинку потрібно змащувати спеціальним соусом на основі приправ, яловичого бульйону, цибулі і соку лайма. Але результат того вартий!
Грудинка бріскет виходить дуже ніжною, а м'ясо буквально тане в роті.
Склад: яловичина, сіль, перець чорний
Додаткова інформація:
При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.
або
Зареєструватисяабо
Увійти