Види продукції

Каталог товарів
Акції
0
В кошику
© Всі права захищені «Crafters», 2021

UA

RU

UA

Вхід
0
Каталог товарів Акції
0
© Всі права захищені «Crafters», 2021
Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура

Код: 502 094

Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура

Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура
Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура
Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура
Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура

Код: 502 094

Старий Окорок (свинина) витримка 6 мiс М’ясофактура

Ваговий товар

Мінімальна кількість позиції до замовлення

100 грамм

Виробник

М’ясофактура

Місце виробництва

Дніпропетровська область

Вага

Фасування можливе будь-якою кiлькiстю вiд 100 г

Термін зберігання

Термін зберігання нарізки в вакуумі становить 90 діб., без вакууму 5 днів, в холодильнику.
Ваговий товар

Вага/об'єм:

100 г

68.00грн

/ 100 г

Опис товару

Склад Старий Окорок (свинина): цілий шмат м'яса, сіль (морська2% +нітритна1%).

Для зовнішньої обмазки використаємо суміш на основі свиного сала і солі, ця обмазка зчищається перед нарізкою.

Витримка 6-9 міс.

Це в’ялена свинина, що спочатку маринується, потім в’ялиться на свіжому повітрі, потім загортається у спеціальну суміш на основі свиного сала. А потім найголовніша частина - м’ясо в. За смаком воно дуже нагадує пармську шинку.

Воно ніжне, але має легкий специфічний післясмак, який характерний для в’яленої свинини.


Як його їсти?

Краще всього їсти тоненькими шматочками, тоді м’ясо просто тане в роті.


Гастрономічне застосування: Дуже добре поєднується із твердим сиром, оливками, тостами з творожним сиром та помідором.


Відправляємо тільки в нарізці


Додаткова інформація:

При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.


Отзывы о товаре

Написати відгук

Примітка : HTML теги не дозволені! Використовуйте звичайний текст.

Інші товари виробника

Інші в'ялене м'ясо

Кошик замовлень

Вхід Реєстрація

або

Зареєструватися

або

Увійти
Помилка

Пожалуйста, подтвердите ваш возраст

Содержимое данного раздела предназначено для просмотра лицами старше 18 лет.

menu