Сир виготовлений по альпійському стилі на основі оригинальної рецептури швейцарського Грюйєру.
Це – класика. Рецепту Грюйера не зрозуміло скільки років, але не менше 500.
У фабричному виробництві цього сиру майже нема, тому що дуже складно на потоці зробити сир, рецептура якого заснована на виключно ручному виробництві.
У ході варки температура підвищується майже до 52 градусів і якщо щось не так то сирне зерно ”пливе” і розчиняється у сироватці.
Смак – складний та дуже багатий. Смак схожий на Пармезан, але сир більш пластичний.
Йде у будь-які страви і смакує з колоритним вином.
Кожен шанувальник сирів просто не має права не бути знайомим з мусье Грюйером!
Додаткова інформація:
При замовленні вагових продуктів фінальну вартість і ціну ми повідомимо після зважування продукту, зв'язавшись з Вами.
Рекомендований замовлення: від однієї головки сиру